Σύλλογος

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου, το Δ.Σ. δηλαδή που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο για να οδηγήσει με επιτυχία την ομάδα στην Α1 κατηγορία της Volley League «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

Πρόεδρος του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο λογιστής κος Ιωάννης Παπασίδερης, ενώ πρόεδρος του Τ.Α.Α. (Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών), αναλαμβάνει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου κος Δημοσθένης Λιώτας. Αναλυτικά:

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Ιωάννης Παπασίδερης
Α’ αντιπρόεδρος: Νικόλαος Μπουτζός
Β’ αντιπρόεδρος: Ερασμία Ζώρη
Γενικός γραμματέας: Σωτήριος Σπυρόπουλος
Ταμίας: Κοραλία Μαντζαβίνου
Γενικός αρχηγός: Αθανάσιος Φραντζής
Έφορος: Απόστολος Μανίτσας
Μέλος: Αγγελική Χατζηβαρίτη
Μέλος: Μελέτιος Μπουραζέρης

Τ.Α.Α. (Τμήμα Αμειβόμενων Αθλητών)
Πρόεδρος: Δημοσθένης Λιώτας
Αντιπρόεδρος: Ερασμία Ζώρη
Μέλος: Αντώνης Υψηλάντης

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη σε δύσκολες εποχές και κάτω από δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για τις τοπικές κοινωνίες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου. Το νεοσυσταθέν Δ.Σ. είναι αποφασισμένο να στραφεί στις τοπικές κοινωνίες (αφού εκεί ανήκει πραγματικά η ομάδα) ζητώντας την συμπαράσταση όλων (επιχειρηματιών αλλά και πολιτών) σε όλα τα επίπεδα. Οι δύο πρόεδροι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε η ομάδα να σταθεί επάξια στους μεγάλους του βόλεϊ. Γι’ αυτό και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες αλλά και σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν την ομάδα όπως αυτοί μπορούν. Γιατί σκοπός όλων στην «Κύζικο» είναι η περιοχή μας (ο τόπος μας) να γίνει γνωστός μέσω του βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα.