Επιστροφή του μέγα χορηγού

«Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται για να αποσαφηνιστούν ανακριβή δημοσιεύματα σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας από τον μέγα χορηγό Όμιλο Βιομηχανιών «Megara Resins – Anastassios Fanis SA».

Η εταιρεία «Megara Resins SA» στάθηκε δίπλα στην ομάδα από το 2013 πραγματοποιώντας το όνειρο όλων, δηλαδή την άνοδο της ομάδας στα σαλόνια της Α1 ανδρών.

O Όμιλος Βιομηχανιών «Megara Resins – Anastassios Fanis SA» παρείχε τις κάτωθι χορηγίες προς την ομάδα του ΑΠΣ Κυζίκου:

  • Αγωνιστική σεζόν 2013-14: 60.000 ευρώ
  • Αγωνιστική σεζόν 2014-15: 49.700 ευρώ
  • Αγωνιστική σεζόν 2015-16: 75.000 ευρώ

Το σύνολο των χορηγιών άγγιξε τα 200.000 ευρώ.

Τον Ιανουάριος του 2016 η εταιρεία πρότεινε την διεύρυνση της σύνθεσης του Δ.Σ. με την είσοδο δύο νέων μελών. Τα μέλη του Δ.Σ. μετά την αλλαγή θα αριθμούσαν σε 11 από 9 μέλη. Η πρόταση της εταιρείας έγινε μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας αναδιάρθρωσης της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η πρόταση του μέγα χορηγού αξιολογήθηκε και δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας. Κατόπιν ενημερώσαμε τον κ Κώστα Φάνη ότι θα αναλάβουμε μόνοι μας το υπόλοιπο budget για την περίοδο από τον Φεβρουάριο 2016 έως το τέλος της σεζόν. Το ποσό αυτό ανέρχεται σε 50.000 ευρώ περίπου.

Σε αυτό το σημείο σύσσωμη η διοίκηση και οι παίχτες της ομάδας θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους κ.κ. Κώστα και Χρήστο Φάνη για την ευαισθησία και το πάθος που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στην ομάδα. Χωρίς την οικονομικής του βοήθεια η ομάδα δε θα είχε εκπληρώσει το όνειρό της, δεν θα είχε ανέβει στην Α1 ανδρών.

Ήδη σήμερα, με δεδομένη πλέον την παρουσία της ομάδας στην Α1, η νέα διοίκηση, θα ήθελε με χαρά να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό, την επιστροφή ως μέγα χορηγού του Ομίλου Βιομηχανιών «MegaraResins– AnastasiosFanisSA» για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s